Υπ. Παιδείας προς Διευθυντές: Ματαιώστε την εκδήλωση «αγανακτισμένων» μαθητών


Όπως το www.paideia-news.com πληροφορείται, οι μαθητές είχαν εδώ και μέρες οργανώσει μέσω του facebook την αυριανή εκδήλωση.

Η εγκύκλιος (φωτοτυπία) που εστάλη στους διευθυντές Μέσης και υπογράφεται από τη Διευθύντρια Μέσης του Υπουργείου Παιδείας Ζήνα Πουλλή αναφέρει:

 

Η εγκύκλιος

«Διευθυντές Διευθύντριες

Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Θέμα: Μη εγκεκριμένες δραστηριότητες

Έχει περιέλθει στην αντίληψη του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ότι οι μαθητές παροτρύνονται όπως εγκαταλείψουν τα σχολεία τους αύριο, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 20011 και λάβουν μέρος σε διαμαρτυρίες σχετικές με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο Μαρί.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, χωρίς να παραγράφει το δικαίωμα των μαθητών, εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε μη εγκεκριμένη δραστηριότητα, η οποία συνεπάγεται απώλεια πολύτιμου διδακτικού χρόνου και επιπλέον ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τους ίδιους.

Καλούνται οι διευθύνσεις των σχολείων να πάρουν όλα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου τους και την απόλυτη τήρηση του προγράμματος. Τονίζεται ότι όλοι οι καθηγητές πρέπει να παραμείνουν στις τάξεις τους ανεξάρτητα της παρουσίας μαθητών./

Ζήνα Πουλλή

Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










201